7 Aralık 2015 Pazartesi

Fırında Marshmallow!


Erimiş çikolata üzerinde marsmallowlar kabarıp kızarsa, sonra onu sıcak sıcak bisküvi banıp yesek desek? Kendinizden geçtiniz değil mi? Çocukluğumuzun tatlarını bir araya getiren, erimiş çikolatayla kızarmış marsmallowu bisküvi ile buluşturan kolay bir tarif: Fırında Marsmallow!


Bu tatlının beceri gerektiren tek noktası yemesi :)
Malzemelerimiz: Bir paket Marsmallow,damla çikolata veya bir paket baton çikolata, bisküv
i...

Fırına girebilecek bir kabın tabanını tereyağıyla yağlayın. ilk olarak damla çikolatayı, ya da onun yerine kullanacağınız baton çikolatayı fırın kabının tabanını dizin. Üzerine marsmallowları diziyoruz ve 150 dereceye ayarladığımız fırını yerleştiriyoruz. Marsmallowların kabarmasını izlerken büyük keyif alacağınızı da söyleyelim şimdiden. Üzeri kızaran tatlıyı fırından çıkarıp bisküviyi daldırarak sıcak sıcak tüketin. 

Aşağıdaki videoda  da farklı bir yöntem var ! Göz atmak isteyenlere.. Afiyetle!


Kaynak:
Fotoğraf : ByronTalbott

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder