7 Aralık 2015 Pazartesi

Şeytanı Gördüm " Çok etkileyici ve taarifsiz "

" Sevdiğiniz insanlar için ne kadar ileriye gidebilirsiniz? "

" Koreden çıkan en iyi intikam filmi "

Sevdiğiniz insanlar kıymetlidir..Hele ki ellerinizden çekilip alındıklarında ve bunu yapanı bildiğinizde hayalinizin sınırlarında bir varlığa dönüşebilirsiniz.. İşte bunun kanıtı niteliğinde bir film var karşınızda..Kan revan içinde çarpıcı ve etkileyeci bir film..

Filme niyetlenmeden sizi uyarmak isterim ki midesi olmayan "ayyy ben kan göremem Ahmet.." diye giriş cümleleri kurmaya başladıysanız şimdiden hiç bu topa girmeyin derim çünkü karşınızda sarsıcı.. ve bir o kadar etkileyici şiddet yanı güçlü bir film var..


İnanılmaz kadrajlara şahit olacağınız.. içinize işleyecek derinlerden hissedeceğiniz bir kurgu var önümüzde.. Eğer Kore filmlerini seviyorsanız bunu çoktan izlemişsinizdir lakin Kore filmi izlemek için sağlam bir başlangıç olacaksa size..


Teknik detaylar oyuncular vs.. çok değinmek istemediğin bir film.. Siz sadece izlemek istediğinize karar vermelisiniz.. 'in yönetmen koltuğuna oturduğu film eğer mideniz kaldırmazsa izleyemiyebileceğiniz türden bir yapım.. Şimdiden iyi seyirler izlemeye karar verenler çok sağlam bir filme şahitlik edecek!

Bu bi izleyin istedik! İyi seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder