9 Ağustos 2015 Pazar

Açılıyoruz!!!






Bunları bi tatmanız lazım!


Hayatta kalmak için yemek zorundayız. Ama söz konusu olay yemek olunca amacımız sadece hayatta kalmakla sınırlı kalmıyor/kalamıyor/kalamayacak. Hele ki her şehrinde başka bir damak tadının kapıları aralanan ülkemiz insanı için yemek kültürü keşfedilmeyi bekleyen madenlerle dolu bir dünya olarak bize göz kırpıyor.

Bunu bi tat ailesi olarak size iştah açıcı seyahatlarlerde rehberlik hizmeti yaparak, tek tek basarak, inci dizerek ziyadesiyle lezzetli bir dünyanın perdelerini aralıyoruz. Hem yemek olur da müzik olmaz mı? Ya da bi görmeniz gereken filmler, şehirler, yeni yerler kusur kalır mı? Yemek sektörüne alaylı ama alay etmeden uzanan ellerimizle sizlere dumanı üzerinde, kokusu burnunuzda, tadı damağınızda ikamet edecek seçkilerimizle yeni deneyimler vaad ediyoruz.

İyi yemek, güzel müzik, yeni yerler, keşfedilecek yeni rotalar arayan iki arkadaşın tecrübelerini aktaracağı bu blogda hayatta değişmeyecek ihtiyaçlarımızın büründüğü güzel suretleri birlikte keşfetmeyi teklif ediyoruz. Bizimle bunları bi tatmalısınız, kendi damağınızda yeni yerler görmeli, kaliteli yaşamınızla kendinizi yeniden yaratmalısınız. Çünkü bizce moda, insanın kendine yakışanı yemesidir.

Yeryüzü cenneti Antalya’nın dik açıyla gülümseyen güneşinde beslenen iki adam olarak size güzelliğimiz bi tatmanız gereken şeyleri sunmak olacak. Antalya’nın piyazına kaşık sallayıp, Ege’nin sağlıklı sofralarından süzülecek, Doğu’nun ve Güneydoğu’nun lezzetlerine ekmek banacağız. Balkanlardan soğuk hava yerine lezzet estirecek, İngiltere’de beş çayına konuk olup, İtalyan lezzetleriyle iç yağlarımız parmesan gibi eriyecek.


Modern mutfaklarda kolay tariflerle hazırlanacak bu içerikler bildiğiniz tatları bilmediğiniz bir tatla size sunacak. Annenizin yemekleriyle kapışamasak da anne eli değmiş gibi tabirinin öznesi artık sizin eliniz olacak. Dünya kocaman bir sofra, tabağımızı süsleyecek daha çok lezzet var. Mutfağın altını üstüne getirmeye hazırsanız, başlıyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder